De honden verblijven! 

We gaan bij Dierenhotel de Warme Mand Veghel geroutineerd te werk zodat de honden al snel een beetje regelmaat krijgen en weten wat ze te wachten staat.  

Omdat bij ons de honden in een roedel samenleven lopen er bij ons geen intacte reutjes rond ouder dan 1jr. De reutjes ouder als 1jr dienen chemisch of gewoon gecastreerd te zijn om de rust in de roedel te kunnen bewaren. 

Wij beginnen iedere dag met een uitlaatmoment/speelmoment waarin we de honden die in het hotel verblijven meenemen naar buiten. Zo kunnen ze even lekker de pootjes strekken en even lekker spelen. Daarna komen ze weer binnen om even rustig te eten in nachtverblijven. Na het eten blijven de honden daar ook even (gedurende 1,5uur) zodat de volle maagjes weer even tot rust kunnen komen. Na dat rustmoment gaan de deuren weer open en kunnen de honden zelf naar binnen en buiten lopen. Natuurlijk is het leuk als de honden lekker spelen maar we zullen altijd aanwezig zijn om toezicht te houden zodat het spel altijd rustig en gemoedelijk blijft. We hebben 3 ruime kamers per roedel (3x 120m2) met aan elke roedel een uitloopweide gelegen. Op deze manier kunnen ze zelf kiezen voor bankhangen of buiten snuffelen/zwemmen/spelen/slapen etc.  

In de avond zal er weer een standaard voermoment plaatsvinden om  17:00uur met opnieuw een rust periode daarna. (rustperiode 1,5uur) Nadien gaan de deuren uiteraard weer open.

Als het tijd is om te slapen slaapt iedere hond in zijn of haar eigen nachtverblijf zodat iedereen aan zijn rust toekomt. (s'nachts houden we de honden in de gaten middels camerabewaking) Zodat ze de volgende dag weer volop kunnen genieten van een nieuwe dag!